dinsdag 5 maart 2013

The Second Weekend

Oi!

Zaterdag zijn we samen met een groepje Zweedse uitwisselingsstudenten naar Robbeneiland geweest. Onze taak was om deze Zweedse studenten te begeleiden tijdens deze trip. Robbeneiland is erg interessant, maar het nadeel is natuurlijk dat het erg veel irritante toeristen lokt die duwen en trekken om een foto te nemen van Nelson Mandela's cel. Na Robbeneiland zijn we nog even bij Waterfront gebleven om iets te eten in Den Anker, een Belgisch restaurant hier in Kaapstad.

Op zondag zijn we naar Cape Point en Kaap de Goede Hoop getrokken. Voor je Cape Point en de vuurtoren bereikt moet je eerst naar boven wandelen. Bij Kaap de Goede Hoop waren er terug enorm veel toeristen die drummen om toch maar die ene foto te hebben achter het bord van "Kaap de Goede Hoop", wij wilden natuurlijk ook die foto!(Foto wordt niet op de blog gezet omwille van "Nee die foto komt er niet op, ik sta er te mottig op.")

Na Cape Point en Kaap de Goede Hoop reden we via de kust naar Simon's Town en Muizenberg om uiteindelijk in Kirstenbosch te belanden waar het concert van Goldfish zou plaatsvinden. Iedere zondag in de zomer wordt er een concert gehouden in de tuinen van Kirstenbosch, je kan het vergelijken met parkconcerten die in sommige steden in België worden gehouden tijdens de zomer. Het is natuurlijk veel spectaculairder om een concert in Kirstenbosch mee te maken dan in België. Het concert was erg goed, we zijn allebei blij dat we dit hebben mogen meemaken.

Na het concert vertrokken we terug naar Camps Bay om onze lesvoorbereidingen voor de volgende dag af te werken. Oh ja, gedurende het weekend konden we genieten van een aangename temperatuur van gemiddeld 30°C. Hoe warm is het in België ;)?

xx MISS JOLENE AND MISS SYLVIE

Geen opmerkingen:

Een reactie posten