donderdag 21 februari 2013

Alive & Kicking @ Cape Town

Hello !

Na een lange dag en nacht zijn we velig en wel aangekomen in Kaapstad via London. In Heathrow International Airport hebben we drie uur gewacht op onze tweede vlucht die een uur vertraging had. We hebben niet veel kunnen slapen dus we leken net twee verdwaalde zombies :-) Leuk om zo kennis te maken met mensen hum...

Belinda, onze lokale promoter, is ons komen oppikken aan de luchthaven met haar lovely husband. Na een eerste ritje in Kaapstad zijn we aangekomen aan ons huisje. Marieanne, onze landlady, heeft ons meteen rondgeleid. Er kwamen meteen enkele mensen op bezoek die heel blij waren om ons te zien. Samen met Marieanne zijn we onze eerste inkopen gaan doen in een lokaal supermarktje. Daarna hebben we een Zuid-Afrikaans nummer en kaart gekocht.

's Avonds trakteerde ze ons samen met haar zoon, een Londens model en enkele vrienden op een lekkere braai (BBQ). We hebben struisvogel geproefd; het vlees had een raar kleur maar was best lekker.

Ondertussen zijn we een dag verder. Jolien heeft daarnet een lesje aardrijkskunde geobserveerd terwijl Sylvie in de Afrikaanse les beland is. De leerlingen waren enthousiast en vooral rumoerig!
We weten nog niet wat de rest van de dag ons zal brengen...

Wordt binnenkort vervolgd...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten